محل تبلیغات شما

روو اعتماد بِ نفسم انقد کار کردم،الان طوری بالاست که شِی میاد میخوایم اِس.ای.ایکس کنیم،خودمُ قبلش توو آینه نگا میکنم میگم خب دیگه مث مدل اروپایی بور ــآ شدی ^_^ بعد نتیجه اش میشه که میشینم روو پاش و لُپمُ میچسبونم و میمالم به لپش،میگه پوستت چقد نرمه عین بچه ــآ میمونه حالا اعتماد به نفس فقط به این بسنده نمیشه،بر اساس قوانین لاور 10 سال قبل ازینکه یه لباس مُد شه،همون لباس خیلی ناپسند و زشته،و یه سال قبل از مُد شدن دوره ی جسارته،ینی کسایی که حاضر میشن اون سبک لباسُ بپوشن و جسارتشُ داشته باشن باعث میشن سالِ بعد اون لباس ترند بشه و من به جرات یکی ازون جسورام xx و هدفم اینه که یه روز رشته ء تحصیلیمُ -معماری- با طراحی لباس ترکیب کنم،احتمالا" اگه چیزی رو خلق کنم الان توو دوره ء زشتی و فیلان ئه. یکی یه حرف خوبی زد که خیلی روم تائیر داشت،اونم این بود که گفت از کی تاحالا کاری کِ همه میکنن شده مرجع شما؛مطالعه و رفرنس و آموزش باید مرجعتون باشه،نه عام مردم! و واقن گل گفت به نظر ِ من،الان یه سری چیزا خیلی بیزنسی شده و من سعی میکنم دوری کنم از کاری که همه میکنن و صرفا" چون اونا انجام میدن منم نباید انجامش بدم   فقط میتونم بگم خدا روزی رسونه و این جمله خیلی توو زندگی ئه من نقش داشته "پس صبر کن که وعده ء خدا حق است / روم (60)" بضی وختا هس که توو اون حالت و شرایطِ قشنگی که هستی،حواست نیس ولی زمان که میگذره و برمیگردی به عقب نگا میکنی،ازون تایم به عنوان بهترین تجربه ء احساسیت یاد میکنی و فک میکنی اون موقه بهترین روزای عمرت بودن. باید وایسی و به خودت بگی وات ایف اینا بهترین روزای زندگیم باشن که دارن میگذرن؟ من شاید خودم به اندازه کافی متوجه ماجرا نبودم توو سال 96 ، که تا به الان اون روزا خدا توو تک تکش حضور داشت xx ولی بازم کم شکر نکردم و راضی ام از خودم توو اون زمان لذت بردن ازش،زیاد غرق فکرِ آینده و دنبالِ خوشبختی نبودم چون دقیقن توو خودِ خوشبختی بودم حالام منتظرم روزای عین اون موقه بیان،اما باعث نمیشه الانمُ از دست بدم چون بازم میگم،وات ایف امروز بهترین روز ِ زندگیِ من باشه؟ به قولِ مریلین : maybe i'll never be able to do what i hope to, but at least i have hope .

باید از پشت ابرا ماه درارم

بیش از تقارن ، به زیبایی فکر کن

comparin all the girls who are killin it? nope we all got crowns

توو ,اون ,یه ,خیلی ,لباس ,i ,توو اون ,بهترین روزای ,همه میکنن ,سال قبل ,و من

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هوای حوصله‌ی این روزها... از گذشته رها تعاون سرا