محل تبلیغات شما

انقد خدا رو دوس دارم که بقیه چیزا برام مهم نیستن،هرکی به اندازه سهم خودش ازین دنیا میگیره و من غر نمیزنم و میدونم خدا یه جور خاصی دوسم داره،آی لاو مای گاد اند آی لاو مای ریلیشن شیپ وید گاد xx کم کم دارم motherland ام رو بیشتر دوس میدارم،یه تایمی بود که هرکی اسم اونجارو میاورد من نمیدونم ازش زده شده بودم یا چی -شاید چون همیشه حرفش بود توو خونه و خونواده- خیلی بدم میومد و نمیفمیدم چیش قشنگی داره که همه میخوان برن اونجا،الانم نمیگم عاشق همه جاشم ولی مثن positano رو میبینم دلم غش میره واسش،یا حتی خودِ ناپل؛میگن یه سری چیزارو فقط توی سن و شرایط خاصی میتونی درک کنی دقیقن همینه. من به شدت روو خواهرانم :)) ینی طراح ــآی لباس -چه ایرانی چه خارجی- غیرت دارم ینی عین این زن ــآ که همه جدیدا" پشتِ هم درمیان -نات می :دی- منم پشتِ همه طراحا درمیام "and i will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my sisters, and you will know my name is the Lord when i lay my vengeance upon you" ؛ فلنم مری-کیت و اشلی اولسن رو خیلی خوشم میاد و ادمایر میکنمشون #inspo همیشه دلم میخواست یه مادربزرگ میداشتم که از آتیش پاره های زمانِ خودش میبود و الان باهم راجع به مُد و فشن صحبت میکردیم و یه جورایی یه بانوی اشرافی که خیلی شیکه و عادت به استفاده از cream های گرون قیمت داره و پوستشم مث برگ گل میبوده توو جوونیش حالا من همچین کسی رو ندارم توو زندگیم اما همچین الگوی ذهنی رو دارم که وختی خودم مامان بزرگ شدم،یه nonna ئه این شکلی میشم ^_^

باید از پشت ابرا ماه درارم

بیش از تقارن ، به زیبایی فکر کن

comparin all the girls who are killin it? nope we all got crowns

رو ,یه ,and ,my ,توو ,خیلی ,که همه ,لاو مای ,دارم که ,رو خیلی ,اولسن رو

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها