محل تبلیغات شما

یه لحظه سکته ای شدم از دوس داشتنش،یادم رف چی میخواستم بگم. رفتم سرچ کردم "چجوری ببخشیم" و استارت ئه این پروسه رو زدم؛زمان میبره،یه روزه نیس،اما شدنیه،قبلن یه بار امتحانش کردم و راضی ام. از یه سری چیزای خاص -که بقیه رو ناراحت نمیکنه- عصبی میشم ویچ ایز کول،رایت؟ :)) لو تو میتونی تعیین کنی بات چطوری رفتار کنه حتی اگه بدترین آدم ِ دنیام باشه با تو خوبه،من تعیین میکنم بام چجوری باشه،این نکتهء ذوق انگیز ِ این پستم بود که منتظر بودم هرچه سریعتر واسه خودم ثبتش کنم xx اگه جون کورتاجارنا و دوا لیپا باهم کاپل-آپ شن،then they'll be us :)) حالا بگذریم که هرچی ام اون خاص بودنم توو عصبی شدنام جالبه -ولی باید به این بازی ئه کثیف خاتمه بدم :))- اما همه ی این آتیش ــآ از گور اون رگم میاد که برمیگرده به maـفیا جدی برین سرچ کنین ایتــَلین کالچر ببینید چی میاره واستون :دی توو معماری و اینتریور دیزاین،آشپزی و آداب غذا خوردن،تولید انواع واین،تولید ماشینای لاگژری،توو فشن و به طور کلی توو لایف استایل با الهام گرفتن از فرهنگ و تمدن چن هزار ساله ــمون،حرف ها برای گفتن داریم -مرسی از تِیک-بهناز ئه اینستا که دنیا دیده ترین آدمیه که تا به الان میشناسم و اینارو نوشته بود راجب ایتالیایی ها- xx میگن از هرچیزی/هر موقعیتی،خوبیاشو بگیر: من از گیلیاد یاد گرفتم که درسته ظلم زیاده ولی یک اینکه بضی آدما -سپیسیفیکلی - توو همین شرایط میفمن چقد چیزارو میتونن تحمل کنن که قبلا" از تحملشون خارج بود،کلا" عجیبه چیزایی/حجمی که ما گاهی تحمل میکنیم؛دو اینکه خدا رو اگه جور ِ دیگه ببینی اوضاعت درست میشه :") الان خوبیاشُ اگه بخوام سوا کنم،اینه که رنگِ غالب طبیعت سبزه یکمم زرد قاطیش داره :))xx

باید از پشت ابرا ماه درارم

بیش از تقارن ، به زیبایی فکر کن

comparin all the girls who are killin it? nope we all got crowns

توو ,اگه ,ئه ,رو ,یه ,ِ ,دنیا دیده ,که دنیا ,اینستا که ,دیده ترین ,ترین آدمیه

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رضوان پک